‘Als je iets geeft mag/moet je ook iets nemen’.
De kraamvrouw die borstvoeding geeft, mag of moet ook goed eten.

Ik vind hem mooi!

Een kraamverzorgende die deze week mijn nieuwe scholing ‘Gezond eten en borstvoeding geven’ bij mij volgde geeft dit vaak als advies aan haar kraamvrouwen. Ik vind hem mooi! Want zo is het wel. Een kraamvrouw (die borstvoeding geeft) zal goed en gezond moeten/mogen/kunnen/willen eten om deze periode goed door te kunnen komen. Zij moet er niet op interen, anders kan het zijn dat ze het niet vol gaat houden.

Moet ze wel of niet? 

Er was nog even discussie over wel of niet ‘mag’ of ‘moet’ gebruiken omdat je haar niets op wilt leggen, maar soms is lichte dwang wel een beetje nodig was onze conclusie.

Wat je kan geven? Kijk gerust eens tussen de andere blogs voor inspiratie.
Als het maar gezond en gevarieerd is.

Wat is jou uitspraak?

Heb jij ook zo’n mooie uitspraak die jij als advies aan jouw kraamvrouw geeft.
Mail mij deze uitspraak, tip of advies voor jouw kraamvrouw. Het lijkt me leuk om deze te gaan verzamelen en ze te delen op instagram en facebook, natuurlijk met jou goedkeuring. Stuur jouw mooie uitspraak naar info@wemm.nl
Ik hoor graag van je.

Stel hier je vraag