Bijzonder

Hoe bijzonder is het om bij de start te mogen zijn van een nieuw gezin of nieuw gezinslid. Jij, die dit doet met al je liefde en passie.
Wat een bijzonder beroep heb je toch.

 

Ruim 15 jaar geleden.

Hoewel het voor mij al meer dan 15 jaar geleden is dat ik heb mogen genieten van een liefdevolle kraamverzorgster, kan ik het mij nog erg goed herinneren. Want wat hadden wij haar hulp hard nodig met onze 2 meiden. En wat was het goed dat ze bij mij op de rem trapte, want na mijn keizersnee wilde ik veel te snel weer van alles. Dus werd ik regelmatig weer terug gestuurd naar bed met een heerlijke fruitcreatie.
Ik denk dat ik niet de enige ben waarbij de kraamverzorgster zo’n goede indruk achtergelaten heeft.

 

Gezonde kraamzorg

Maar hoezo de gezonde kraamverzorgende…..
Als voeding- en gewichtsconsulent heb ik mij gespecialiseerd in gezonde voeding rondom de zwangerschap, waarbij ook natuurlijk de kraamtijd hoort.
Zo kan ik jou vertellen wat gezonde voeding is, en wat het doet met de kraamvrouw en hoe jij er met gezonde voeding voor kan zorgen dat jouw kraamvrouw sneller kan herstellen.
Gaat het er dan om dat jij het hele gezin in de dagen dat jij er bent helemaal ineens om moet turnen naar gezonde voeding???? Nee natuurlijk niet. Maar jij kan met mijn informatie wel uitleg geven waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt. En wat ze er na jou vertrek mee gaan doen????
Dit soort veranderingen gaan namelijk niet van de een op de andere dag. Hiervoor zou je veel langer in een gezin moeten zijn en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Want als jij weggaat, dan moeten ze het zelf weer doen. Maar hoe leuk zou het zijn dat ze misschien 1 gezond ding oppakken van wat jij ze verteld hebt?!
Op deze manier maak jij toch een beetje het verschil.

 

Facebook

Voor bijna dagelijks een tip of informatie kan je mij ook volgen op facebook. www.facebook.com/gezondekraamtijd

Stel hier je vraag